Technisch specialist binnen- en buitendienst

Bedrijf: All Mailing Solutions B.V.
Standplaats:Heemskerk

Algemene omschrijving
Voor versterking van de technische dienst zijn wij op zoek naar een technische man of vrouw. Werkzaamheden zullen in beginsel in onze vestiging in Heemskerk, Noord-Holland plaatsvinden. Het onderhouden en repareren van met name couverteersystemen, sealsystemen, snijsystemen en inkjetsystemen zal jouw taak zijn.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Na een gedegen inwerkperiode zul jij in beginsel eerst alleen vanuit onze vestiging in Heemskerk, Noord-Holland, de gebruikte systemen die zijn ingekocht klaar gaan maken voor verkoop. Het opnemen van de staat van systemen, het vervangen van de nodige onderdelen en het operationeel maken van de systemen vormen de basis van de werkzaamheden. Uitbreiding van de functie naar technisch medewerker buitendienst behoord zeker tot de mogelijkheden.

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid. Parttime dienstverband is eventueel een mogelijk. Ervaring als technisch medewerker voor het onderhouden van postverwerkende systemen is zeker een pré maar geen vereiste. De wil om jezelf te ontwikkelen en het succes van All Mailing Solutions te vergroten is dit uiteraard wel.

VERDER HEB JIJ:
– lef, scoringsdrang, standvastigheid en doorzettingsvermogen
– flair, creativiteit en flexibiliteit
– initiatiefrijkheid
– Uitstekende technische vaardigheden

PROFIEL
• Je beschikt minimaal over een relevant diploma, bij voorkeur uiteraard technisch;
• Je hebt werkervaring op het gebied van techniek, mechanisch en electronisch;
• Je bent proactief, zelfstandig en gericht op het behalen van de gestelde doelstellingen;
• Tot slot is je optreden representatief en enthousiast.

BEDRIJFSPROFIEL
All Mailing Solutions is een leverancier van hoogvolume couverteersystemen, sealsystemen, inkjetsystemen en printers. Deze systemen worden bij de relaties in Nederland en Belgie ingezet om allerhande documenten in een envelop (couvert) te steken, in folie te verpakken of te printen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Heemskerk NH. Vanuit deze vestiging word de verkoop en de technische dienst voor Nederland en België aangestuurd.

WIJ BIEDEN
Wij bieden je een werkplek in een internationaal opererende en groeiende organisatie. Een werkplek in een organisatie waar de mensen niet boven elkaar maar naast elkaar werken en waar ruim de tijd beschikbaar gesteld word om je eventueel al de kneepjes van het technische vak op het vlak van document verwerkingssystemen bij te brengen. Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij All Mailing Solutions een standaard. Een laptop, gereedschap, werkkleding en auto zal ter beschikking worden gesteld.

Wil je graag bij All Mailing Solutions komen werken? Stuur zo snel mogelijk je brief met Curriculum Vitae en vermelding van je salarisindicatie naar het volgende adres:

All Mailing Solutions B.V.
T.a.v. personeelszaken
De Trompet 1130
1967 DA Heemskerk – Nederland

Uiteraard mag jouw sollicitatie ook per mail:Ik wil graag bij AMS werken!