RISO ComColor 9150 X-Jet

RISO printer ComColor 9150 X-Jet Inkjet print systeem 150 pagina´s per minuut!

Voor wie veel omvangrijke printopdrachten RISO ComColor 9150 inkjet systeemmoet uitvoeren, in zwart-wit en kleur, heeft RISO een supersnelle oplossing ontwikkeld. De ComColor 9150 X-Jet is de snelste kleurenprinter ter wereld (*) tot 150 ppm (*).

  • U profiteert van een technologie die uniek is op de markt en waarmee u dezelfde snelheid haalt voor zowel afdrukken in zwart-wit als in kleur, enkel- en dubbelzijdig.
  • U breekt alle records: een document van 9.000 pagina’s is binnen 60 minuten afgedrukt (*).

Laat uw printer werken terwijl u iets anders doet.

Wilt u iets anders kunnen doen tijdens het uitvoeren van uw grote printopdrachten in de wetenschap dat ze snel en goed worden uitgevoerd? De multifunctionele ComColor 9150 X-Jet werkt niet alleen volledig zelfstandig, maar is ook zeer productief en uiterst betrouwbaar.RISO 9150 inkjet printsysteem

  • Er zijn verschillende papierinvoer- (voor in totaal 2.500 vellen) (*) en -uitvoerladen. De printer schakelt automatisch over naar de tweede lade als de eerste leeg is (*). Wilt u nog minder hoeven omkijken naar uw printwerk, kijk dan bij onze « High Capacity Feeder » .
  • De inktcartridge hoeft niet vervangen te worden, want de verschillende kleurencartridges bevatten genoeg inkt om meer dan 60.000 A4-pagina’s te printen! (*)
  • De betrouwbaarheid van de ComColor X-Jet-apparaten is te danken aan de FORCEJET-technologie. Deze technologie is het resultaat van RISO’s expertise als het gaat om het razendsnel afdrukken van grote hoeveelheden.

HautsVolumes

Verdeel het werk voor meer efficiëntie

Niets is productiever dan het werk te verdelen! De ComColor 9150 X-Jet-printer heeft een verdeelfunctie (*) waarmee printtaken verdeeld kunnen worden over verschillende ComColor X-Jet-printers.

  • De printopdracht kan van een bezette printer doorgegeven worden aan een ongebruikt apparaat, of worden verdeeld over verschillende apparaten voor gelijktijdige verwerking. Er wordt automatisch gekozen voor de meest efficiënte oplossing. Op deze manier kunnen er maximaal 5 printers samenwerken.

Meer informatie omtrent dit BB300 couverteersysteem                                     stuur direct een email:Stuur email voor meer informatie over dit Buhrs BB300 couverteersysteem