RISO ComColor 7150 X-Jet printer

DOCUMENTEN IN ZWART-WIT EN KLEUR VOOR MEER IMPACT EN GELOOFWAARDIGHEID

  • 120 ppm, zwart-wit & kleur
  • FORCEJET-technologie
  • Afdrukken tot A3+
  • Tweezijdig 120 ppm
  • Veelzijdigheid

Laat uw bedrijf in alle rust groeien dankzij de veelzijdigheid en de flexibiliteit van het nieuwe ComColor 7150 X-Jet PRO-afdruksysteem voor grote hoeveelheden. Ontwikkel een concurrerend aanbod om aan alle aanvragen te kunnen voldoen, zowel bij grote als bij kleine oplagen. Voer uw afdruktaken zeer snel uit en kom tegemoet aan juist die klanten voor wie de prijs een beslissende factor is.

Waardeer de snelheid van uw apparatuur

Dankzij een doorvoersnelheid van 120 ppm (*) drukt u in recordtijd af. Een document van 1.000 pagina’s is afgedrukt in nauwelijks meer dan 8 minuten ! Of u nu afdrukt in zwart-wit of kleur, enkel- of dubbelzijdig, de afdruktijd blijft hetzelfde.

Dankzij de technologie van uw afdrukoplossing is de afdruktijd van uw documenten extreem concurrerend, ook wanneer u kleine volumes afdrukt.

Ononderbroken afdrukken

De ComColor 7150 X-Jet PRO-apparaten hebben invoer- en uitvoerladen waarmee u zonder onderbreking tot 2.500 vellen kunt verwerken (*) Wanneer de eerste lade leeg is, schakelt de printer automatisch over naar de tweede. Ondertussen kunt u zich bezighouden met andere werkzaamheden. Zo wint u heel veel tijd.

Vertrouw op uw printer

De ComColor X-Jet PRO-serie van RISO staat bekend om zijn bewezen betrouwbaarheid. De FORCEJET-technologie is niet alleen innovatief, maar maakt het ook mogelijk om het risico op storingen en papierstoringen aanzienlijk te verminderen. Zo drukt u in alle rust af.

SAMENWERKINGEN IN DIENST VAN PROFESSIONALS

Dankzij samenwerkingen tussen RISO en de belangrijkste spelers op het gebied van uitgeven, documentpersonalisatie en kleurmanagement, kunnen de prestaties van de ComColor X-Jet PRO-serie verder worden geoptimaliseerd. Zo biedt AMS samen met RISO professionele drukkers maatoplossingen die vooraf getest en bewezen zijn.

Meer informatie omtrent dit BB300 couverteersysteem                                     stuur direct een email:Stuur email voor meer informatie over dit Buhrs BB300 couverteersysteem