Praktijkverhalen

Een systeem verkopen is echt niet het moeilijkste, zeker niet als er dermate hoge kwaliteit eisen worden gesteld aan de bouw van die systemen. De ´verkoop´ begint eigenlijk pas na installatie van het aangekochte systeem. Wensen en eisen één op één vertalen in service en instelling dat is het belangrijkste. Lange termijn relatie/visie is het doel van All Mailing Solutions.

Op deze pagina ziet u praktijkverhalen van een kleine selectie van onze klanten die aangeven waar All Mailing Solutions voor staat!

DM Impressions – AMS? Snel, goed en duidelijk!
AMS is als service partner altijd snel ter plaatse. Kundige technici staan paraat om alle mogelijke storingen adequaat op te lossen. Wij zijn zeer tevreden over de manier van communiceren en schakelen van AMS zodat wij altijd aan onze deadlines kunnen voldoen. Remko Neijman – Technische Dienst DM Impressions

 

Pauwels Print & Mail – AMS? Goed advies, hoog kennisniveau!
“All Mailing Solutions heeft ons uitstekend geadviseerd” begint André Pauwels. “Wij hebben in alle rust een voor ons optimale configuratie kunnen bepalen en zijn zeer te spreken over de wijze van communicatie met All Mailing Solutions. Ondanks dat wij zelf een aantal technische mensen in dienst hebben is All Mailing Solutions een betrouwbare partner gebleken, snel ter plekke als het moet en zeer zorgvuldig in het verzorgen van onderdelen levering”, aldus de heer Pauwels.


RDS Repro
–  AMS? Goede systemen, goede service!
“De noodzaak van RDS reproextra productiecapaciteit, op het gebied van couverteren, heeft ons naar All Mailing Solution geleid”, zegt Sjors Hardeman, Directeur RDS Repro. “All Mailing Solutions heeft zowel nieuwe als jong gebruikte couverteersystemen beschikbaar en voor ons was een jong gebruikt systeem het meest geschikt.Na een gedegen selectieprocedure bleek dat All Mailing Solutions zowel het voor ons meest geschikte systeem kon bieden alswel simpelweg het beste voldeed aan het beantwoorden van onze vraagstukken. Na installatie is ons ook duidelijk geworden dat het na verkoop van het systeem niet stopt, de technische service dienst van All Mailing Solutions is uitstekend.”