Improve your machine performance

Couverteersystemen

De couverteermachines en couverteersystemen worden zowel nieuw als gebruikt aangeboden en staan gereed in de AMS showroom voor een uitgebreide demo.

Document snijlijnen

Dit betreft snijlijnen maar ook enkelbladfeeders, ook wel transactionele systeem kanalen genaamd. Zowel nieuw als gebruikt beschikbaar in AMS showroom.

Inkjetsystemen

Van cartridge based stand-alone inkjetsystemen tot vol geïntegreerde oplossingen met nozzle technologie. Zowel nieuw als gebruikt beschikbaar.

Camerasystemen

Camerasystemen voor lezen van leescodes OMR, BCR. OCR en 2D datamatrix op documenten. Matching, read & print met complete aansturing is mogelijk bij AMS.

Over AMS

All Mailing Solutions, kortweg AMS, is uw partner voor couverteermachines, snijsystemen, sealmachines, feeders, inkjetsystemen, leescamera´s, enveloppen laserprinters, software oplossingen en technische service.

AMS is opgericht in 2011 en heeft sindsdien een constante groei meegemaakt. In een uitdagende markt succesvol zijn moeilijk? Absolute prioriteit is dat de relatie van AMS uiterst tevreden is, altijd.

Distributeur van

Laatste nieuws

AMS 10 jaar!!!!!!


1 mei 2011 stond Timo van der Ploeg voor de deur van de Kamer van Koophandel te Zaandam. Na een aantal jaren als vertegenwoordiger actief te zijn geweest in de…

Open Huis AMS 29 mei 2019


Wellicht heeft u via andere kanalen al reeds een aankondiging gelezen omtrent het open huis bij AMS. Het lijkt ons leuk u een kijkje achter de schermen te geven en…

AMS wederom op de Sign Pint Expo


AMS is wederom aanwezig op de @SignPrintExpo te Gorinchem!!! Dit keer met een Mueller Apparatebau Booktrim snijoplossing! Zien wij u vandaag, 27 of morgen 28 maart op onze stand nummer…