Werken bij AMS

AMS heeft een zeer hecht team van specialisten. AMS is constant aan het groeien. Met name de constante drang de service te verbeteren heeft tot gevolg dat nieuwe medewerkers welkom zijn.

All Mailing Solutions is een leverancier van hoogvolume couverteersystemen, sealsystemen, inkjetsystemen en printers. Deze systemen worden bij de relaties in Nederland en Belgie ingezet om allerhande documenten in een envelop (couvert) te steken, in folie te verpakken of te printen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Heemskerk NH. Vanuit deze vestiging word de verkoop en de technische dienst voor Nederland en België aangestuurd.

WIJ BIEDEN
Wij bieden je een werkplek in een internationaal opererende en groeiende organisatie. Een werkplek in een organisatie waar de mensen niet boven elkaar maar naast elkaar werken en waar ruim de tijd beschikbaar gesteld word om je eventueel al de kneepjes van het specialisme bij te brengen. Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij All Mailing Solutions een standaard.
Wil je graag bij All Mailing Solutions komen werken? Stuur vrijblijvend jouw brief met Curriculum Vitae  naar het volgende adres:

All Mailing Solutions B.V.
T.a.v. personeelszaken
De Trompet 1130
1967 DA Heemskerk – Nederland

Beschikbare vacature
Voor versterking zijn wij eigenlijk altijd op zoek naar technische specialisten. Zie jij in AMS jouw toekomstige werkgever? Graag ontvangen wij jouw CV!