Verhuur

Verhuur / huur van couverteermachines / couverteersystemen en feeders

All Mailing Solutions begrijpt dat u zich moet aanpassen aan de vraag van de markt en dus moet reageren op de vraag van uw klant. Het kan dus voorkomen dat uw machinepark tijdelijk aangevuld dient te worden met een couverteermachine of dat uw huidige couverteersysteem net die ene extra feeder, ook wel toevoerstation genoemd, mist.

All Mailing Solutions biedt de oplossing!

All Mailing Solutions heeft een continue wisselend aanbod van couverteermachines en feeders die aangeboden worden voor de verhuur. Ook is het mogelijk een systeem op basis van huurkoop aan te schaffen. Dit alles wordt vanuit AMS gefinanciert dus geen tussenkomst van dure banken en moeilijke constructies. 

Deze couverteersystemen en feeders worden door de technici van All Mailing Solutions geinstalleerd en indien nodig word er een uitgebreide uitleg of zelfs complete instructie gegeven. U kunt dus direct daarna aan de slag.

Wat AMS u ter huur kan aanbieden:
– Couverteermachines
– Sealmachines
– Feeders voor op Buhrs couverteersystemen en Buhrs sealsystemen
– In- en uitvoerbanden

De systemen die beschikbaar zijn voor verhuur en dus tijdelijke inzet zijn veelal van de merken Buhrs, Buhrs ITM en Grutzmacher. Indien het geplaatste systeeem dermate bevalt kan er een aanbieding tot aankoop gedaan worden. Dit altijd onder aantrekkelijke voorwaarden.

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Meer informatie omtrent huren en huurkoop mogelijkheden