Gebruikt Buhrs BB300 couverteer machine

De Buhrs BB300 is een zeer toegankelijk en flexibel systeem. Het biedt u de mogelijk zeer veel verschillende formaten en materialen te Used Buhrs BB300 envelope inserterverwerken.

Het systeem verwerkt alle bekende enveloppen die geschikt zijn bevonden voor machinale verwerking maar is ook in te zetten voor het verwerken van vierkante en zeer speciale maten enveloppen Het enorme aanbod van verschillende toevoerstations geeft de gebruiker de mogelijkheid zeer verschillende materialen te verwerken zoals CD´s, glossy materialen of zelfs plastic cards. Dit alles maakt het Buhrs BB300 couverteersysteem tot een unieke in zijn klasse.

Het Buhrs BB300 couverteersysteem / omslagvul systeem is het instapmodel gebaseerd op een mechanisch aangedreven platvorm. Het Buhrs BB300 couverteersysteem / omslagvul systeem is speciaal ontwikkeld als een stand alone enveloppevul systeem bij uitstek geschikt voor het verwerken van mailings, alsmede voor het verwerken van intelligente mailings met een enkelblad lees, verzamel en vergaar systeem. Het Buhrs BB300 couverteersysteem / omslagvul systeem verwerkt alle standaard enveloppe formaten van DL to C4 en diverse afwijkende formaten welke daar tussen liggen. Kortom, een enveloppe vulsysteem bij uitstek geschikt voor mailing huizen, direct mail bedrijven, printers en drukkerijen.

Technische specificaties:
Machinesnelheid:     8.000 enveloppen per uur
Envelop formaten:    min.  105 x 162 mm – max. 250 x 353 mm
Product formaten:    min.  100 x 148 mm – max. 229 x 324 mm
Product dikte:            min.  enkelblad 80 g/m² – max. 13 mm

Voordelen:
– Enorme variëteit in te verwerken enveloppen en bijlagen
– Modulair design van de machinebasis, uitbreiding en verandering van configuratie is derhalve mogelijk
– Zeer gebruiksvriendelijk en minimale onderhoudskosten
– Zeer robuuste machine bouw, volgens Duitse standaarden

Klik hier voor meer informatie omtrent de beschikbare Buhrs BB300 systemen!

Meer informatie omtrent dit BB300 couverteersysteem                                     stuur direct een email:Stuur email voor meer informatie over dit Buhrs BB300 couverteersysteem