Expertise en specialisme voor All Mailing Solutions door aankoop

03-04-2018

1All Mailing Solutions B.V., kortweg AMS, in Heemskerk heeft de activa en passiva van Equipment Services te Dodewaard per 1 april 2018 overgenomen. Equipment Services is een bedrijf welke met name het Mueller Apparatebau distributeurschap in handen had. All Mailing Solutions is dan ook content dit distributeurschap aan het bestaande portfolio te mogen toevoegen maar zeker ook zeer verheugd Erik Houtkamp, Mueller specialist, te mogen verwelkomen bij het AMS team.

All Mailing Solutions heeft zich in relatief korte tijd bewezen als betrouwbare partner op het gebied van met name couverteersystemen maar de laatste maanden ook steeds meer de focus heeft op het aanbieden van inkjetsystemen en uitbouwen van de serviceorganisatie. Timo van der Ploeg, eigenaar van All Mailing Solutions B.V. is blij met de aankoop: ‘Het specialisme van Equipment Services is een welkome aanvulling op onze bestaande expertise en portfolio. Met deze overname hebben wij nog meer kennis en specialisme in huis voor zowel verkoop als technische service op de Mueller Apparatebau oplossingen in alle vormen. Finishing apparatuur zoals intelligente input-channels, snij-oplossingen, losblad en continues, net als complete integriteitcontrolesystemen welke achter verschillende systemen geplaatst kunnen worden geven ons portfolio nog meer draagkracht”, zo geeft Van der Ploeg aan.

Wij zullen de komende weken gaan zorgen voor maximale synergie tussen het samenkomen van de twee bedrijven onderling’, volgens Gilles van Lieshout, eigenaar van Equipment Services “Ik ben blij met deze ontwikkeling, juist omdat de technische draagkracht van All Mailing Solutions ons in staat zal stellen iedere relatie beter te kunnen bedienen. Zoals aangegeven is Erik Houtkamp vanaf nu in dienst getreden bij All Mailing Solutions BV.

Voor verkoop van nieuwe en service op de Müller Apparatebau oplossingen kunt zich wenden tot AMS. Hierna treft u de contactgegevens van AMS.

All Mailing Solutions BV
De Trompet 1130
1967 DA Heemskerk – NEDERLAND

Telefoon                                   0031 (0) 85-2737222
E-mail algemeen                      info@allmailing.nl
Website                                    www.allmailing.nl

Uw contactpersoon voor Mueller oplossingen:
Erik Houtkamp – erik@allmailing.nl – 0031 (0) 6 12 58 20 78

Uw contactpersoon algemeen
Timo van der Ploeg – timo@allmailing.nl – 0031 (0) 6 41 71 18 00

Technische vraagstukken
service@allmailing.nl – 0031 (0) 85 27 37 22 3