Kwaliteit is de gewoonte. Gebruikt of nieuw, bij AMS is het duidelijk en helder wat u koopt.

03-08-2017

Of u nu een nieuw of gebruikt systeem bij AMS aankoopt, duidelijkheid voor alles. Uiteraard is de mechanische stand van zaken bij een nieuw systeem perfect, bij een gebruikte machine kan dan heel anders zijn.

AMS verkoopt nieuwe en gebruikte systemen, wij zijn echter geen typische ‘handelaar’. AMS verkoopt alleen de merken waar het simpelweg alles van weet. Gebruikte systemen kan men ,als handelaar zijnde, een beetje afstoffen en hopen op het beste, niet bij AMS. De systemen worden compleet nagekeken en de onderdelen die vervangen dienen te worden zullen ook vervangen zijn als het systeem uiteindelijk bij de nieuwe eigenaar op de vloer staat.

Systemen verkopen is één, een systeem daarna zo goed kunnen uitleggen zodat de nieuwe eigenaar het maximale aan kennis krijgt en dus ook het maximale aan output kan genereren is een tweede. Alle systemen die AMS verkoopt ,in Nederland en België, worden verkocht inclusief installatie en garantie.

Een paar foto’s van de werkwijze van AMS. Wilt u onze werkwijze een keer met eigen ogen zien? Dat kan! Wij horen graag van u!

Buhrs BB700 - 2006 - 8 station base - envelope inserting system - kuvertiersystem - inserter - couverteermachine mueller connection overhaul (4) Buhrs BB700 - 2006 - 8 station base - envelope inserting system - kuvertiersystem - inserter - couverteermachine mueller connection overhaul (5) Buhrs BB700 - 2006 - 8 station base - envelope inserting system - kuvertiersystem - inserter - couverteermachine mueller connection overhaul (6) Buhrs BB700 - 2006 - 8 station base - envelope inserting system - kuvertiersystem - inserter - couverteermachine mueller connection overhaul (7) Buhrs BB700 - 2006 - 8 station base - envelope inserting system - kuvertiersystem - inserter - couverteermachine mueller connection overhaul (1) Buhrs BB700 - 2006 - 8 station base - envelope inserting system - kuvertiersystem - inserter - couverteermachine mueller connection overhaul