Schitterend Buhrs (W+D) BB300 10K couverteersysteem verkocht aan relatie in Belgie

28-07-2017

Wat wij bij AMS het grootste compliment vinden is het feit dat onze relaties, na een aantal jaren AMS te hebben ingeschakeld voor technische werkzaamheden, bij de aanschaf van een ander couverteersysteem weer bij ons terecht komen. Dit duid op een uitstekend opgebouwde relatie.

Een gewaardeerde relatie van AMS uit Belgie heeft voor de uitbreiding van zijn machinepark gekozen voor een Buhrs (W+D) BB300 10K couverteersysteem. Compleet uitgerust met transactioneel kanaal, verschillende type bijlagenstations waaronder een pick&place feeder en camera’s voor matching. Uiteraard zal dit systeem eerst compleet onderhoud ontvangen voordat het bij deze relatie door AMS zal worden geïnstalleerd. De foto’s van de installatie zullen later volgen!

Buhrs W+D BB300 10K envelope inserter - inserting - kuvertiersystem - couverteersysteem (7)