6 jaar een ander geluid in de markt!

01-05-2017

Vandaag is het 6 jaar geleden dat All Mailing Solutions, kortweg AMS, is opgericht.feest AMS

In de afgelopen 6 jaar is er veel gebeurd. Verschillende panden, iedere keer een stukje groter, uitbreiding personeelsbestand en klantenbestand, maar bovenal een ander geluid in de markt. AMS staat voor service! Het adviseren en uiteindelijk mogen verkopen van een machine of systeem is het prille begin van een relatie. De service is waar het allemaal om draait.

AMS heeft zich in de afgelopen 6 jaar bij vele relaties mogen bewijzen als zijnde een adequate service-partner. Het denken in oplossingen is een cliché maar voor vele anderen niet altijd vanzelfsprekend. Via deze weg willen wij dan ook al onze relaties bedanken voor het geschonken vertrouwen!

Om dit geweldige feit te onderstrepen zullen er in komende meimaand verschillende interessante acties zijn. Wie jarig is trakteert.

Hou het AMS nieuws op de website en de AMS nieuwsbrief in uw mail goed in de gaten.