Nieuw W+D BB700 S2 couverteersysteem in showroom AMS

20-03-2017

Wij, van AMS, realiseren ons dat het doen van een investering in een nieuw couverteersysteem niet zo maar even beslist moet worden. Goed advies is waar het allemaal mee begint. Uiteraard willen wij u naast dit advies de gelegenheid kunnen bieden het couverteersysteem van uw keuze goed te kunnen testen.

W+D BB700 couverteersysteem - envelope inserting system - kuvertiersystem (5) W+D BB700 couverteersysteem - envelope inserting system - kuvertiersystem (6)

Er staat weer een gloednieuw W+D BB700 S2 couverteersysteem in de AMS showroom. Beschikbaar voor demonstraties met uw eigen materiaal.

Dit systeem is uitgerust als een 6 stations basis systeem met 3 rotatiefeeders en 1 HF2 vacuum frictiefeeder. Een rotatiefeeder is op het S2 model ook voorzien van batch-count, inhoudende dat dit station meerdere per envelop kan invoeren uit deze ene feeder. Tevens is het systeem compleet voorbereid op de koppeling van een transactioneel kanaal!

Neem contact op met AMS voor het inplannen van een demo!

Meer informatie omtrent dit BB300 couverteersysteem                                     stuur direct een email:Stuur email voor meer informatie over dit Buhrs BB700 couverteersysteem