Account Manager Binnendienst (junior)

Bedrijf: All Mailing Solutions B.V.
Standplaats:Heemskerk
Functieomschrijving
Voor versterking van het Sales team zijn wij op zoek naar een ACCOUNT MANAGER COUVERTEER- EN INKJETSYSTEMEN voor NEDERLAND

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Na een gedegen inwerkperiode zul je bestaande en nieuwe klanten telefonisch gaan benaderen. Dit zal plaatsvinden vanuit onze vestiging in Heemskerk, Noord-Holland. Het is daarom ook een pré dat je op afzienbare reisafstand van Heemskerk woonachtig bent. Je zult de buitendienst ondersteunen. Dit behelst documentatiezendingen verzorgen, offertes opstellen, resultaten vastleggen in een CRM systeem. Uitbreiding van het taken pakket en verantwoordelijkheden naar die van een accountmanager buitendienst behoord tot de mogelijkheden.

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid. Part-time dienstverband is zeker een mogelijk. Ervaring als commercieel medewerker of accountmanager in de binnendienst is zeker een pré maar geen vereiste. De wil om jezelf te ontwikkelen en het succes van All Mailing Solutions te vergroten is dit uiteraard wel.

VERDER HEB JIJ:
– lef, scoringsdrang, standvastigheid en doorzettingsvermogen
– flair, creativiteit en flexibiliteit
– initiatiefrijkheid
– Uitstekende communicatieve vaardigheden

PROFIEL
• Je beschikt minimaal over een relevant MBO diploma, bij voorkeur commercieel of technisch;
• Je hebt werkervaring op het gebied van verkoop en affiniteit met machines;
• Je bent proactief, zelfstandig en gericht op het behalen van de gestelde doelstellingen;
• Tot slot is je optreden representatief en enthousiast.

BEDRIJFSPROFIEL
All Mailing Solutions is een leverancier van hoogvolume couverteersystemen, sealsystemen, inkjetsystemen en printers. Deze systemen worden bij de relaties in Nederland en Belgie ingezet om allerhande documenten in een envelop (couvert) te steken, in folie te verpakken of te printen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Heemskerk NH. Vanuit deze vestiging word de verkoop en de technische dienst voor Nederland en België aangestuurd. In deze vestiging hebben plaats voor een enthousiaste (junior) accountmanager die de systemen wil aanbieden bij bestaande en nieuwe klanten in Nederland en België.

WIJ BIEDEN
Wij bieden je een werkplek in een internationaal opererende en groeiende organisatie. Een werkplek in een organisatie waar de mensen niet boven elkaar maar naast elkaar werken en waar ruim de tijd beschikbaar gesteld word om je eventueel al de kneepjes van het verkoopvak bij te brengen. Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij All Mailing Solutions een standaard.
Wil je graag bij All Mailing Solutions komen werken? Stuur zo snel mogelijk je brief met Curriculum Vitae en vermelding van je salarisindicatie naar het volgende adres:

All Mailing Solutions B.V.
T.a.v. personeelszaken
De Trompet 1130
1967 DA Heemskerk – Nederland

Uiteraard mag jouw sollicitatie ook per mail:Ik wil graag bij AMS werken!